De voorbije tijd werkten we achter de schermen hard aan een nieuwe lay-out voor Facturalia. En laat ons eerlijk zijn: dat was na 5 jaar wel eens nodig.

Het nieuwe ontwerp dat dinsdag online kwam, ziet er van bij de start heel anders uit. Het dashboard waarop je terecht komt na in te loggen, toont je onmiddellijk enkele kerncijfers, grafieken en tabellen over je omzetcijfers. In de linkermarge vind je steeds het menu naar de verschillende onderdelen van Facturalia. Deze nieuwe lay-out zou het gebruiksgemak dus nog verder moeten verbeteren.

Daarnaast voegden we nog enkele handige extraatje toe:

  • Naast de bestaande FAQ die al vele vragen beantwoordt, verschenen de eersten van vele instructiefilmpjes die je bvb kort uitleggen hoe je een factuur maakt, hoe de module Prestatiebeheer werkt, etc.
  • Verschillende schermen werden voorzien van een vereenvoudigen-knop. Als je bijvoorbeeld tijdens het aanmaken van een factuur de knop aanzet, blijven enkel de verplichte velden staan en heb je je factuur nog sneller ingegeven.
  • Op het dashboard staan acties die je dient te ondernemen. Het gaat dan bijvoorbeeld over facturen die je nog aan je boekhouder moet laten bezorgen of een betaling op je bankrekening die niet aan een factuur is kunnen gekoppeld worden.

Laat ons zeker weten wat je er van vindt!