In de steeds evoluerende wereld van boekhouding en facturatie, biedt Facturalia nu ook een robuuste oplossing voor het beheer van je aankoopfacturen. Met onze geavanceerde aankoopmodule kan je je facturatieproces digitaliseren en optimaliseren. Hieronder vind je een overzicht van wat je kan verwachten en hoe je dit hulpmiddel effectief kan inzetten voor je bedrijf.

PEPPOL: De toekomst van e-facturatie

PEPPOL staat voor de Pan-European Public Procurement On-Line en is een netwerk voor het uitwisselen van elektronische documenten. Door de Peppol-module in Facturalia te activeren, kan je e-facturen direct via dit netwerk verzenden én ontvangen. Dit maakt de ontvangst van facturen sneller, veiliger en efficiënter.

Flexibele uploadopties

In Facturalia kan je niet alleen e-facturen ontvangen, maar ook facturen en bonnetjes in PDF- of XML-formaat uploaden. Heb je een factuur of bonnetje in je e-mail? Geen probleem! Je kan deze eenvoudig doorsturen naar een persoonlijk e-mailadres om automatisch in Facturalia te worden opgenomen. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat je al je aankoopdocumenten gemakkelijk op één plek kan beheren.

Een compleet overzicht

Met Facturalia krijg je toegang tot een helder overzicht van al je facturen en bonnetjes. Alle documenten die in PDF-formaat worden toegevoegd, worden via OCR-technologie en AI verwerkt, wat je helpt bij het efficiënt beheren van je facturen. Na deze verwerking zijn je facturen beschikbaar zijn voor review. Facturen in XML-formaat of ontvangen via PEPPOL worden automatisch goedgekeurd.

Je boekhouder in de loop houden

Het delen van facturen en bonnetjes met je boekhouder is nog nooit zo eenvoudig geweest. Facturalia stelt u in staat om facturen en bonnetjes in bulk te versturen, direct vanuit het platform naar je boekhouder via Yuki, Clearfacts, Exact of een unieke link. Dit vermindert de kans op fouten en bespaart je waardevolle tijd.

Automatisering en eenvoud

Nieuwe leveranciers worden automatisch toegevoegd aan je overzicht bij de verwerking van een nieuwe aankoopfactuur of bonnetje.

Hoe te beginnen?

De aankoopmodule is beschikbaar voor alle abonnementen en kan worden geactiveerd via Menu > Extra > Modules. Na activatie vind je je aankoopfacturen terug onder Menu > Documenten > Aankoopfacturen, waar je het beheer van je aankoopfacturatie kan beginnen.

Inbegrepen in elk abonnement

Een van de grootste voordelen van Facturalia’s aankoopmodule is dat deze inbegrepen is in alle abonnementsformules, zonder extra kosten. Dit betekent dat je ongeacht je huidige abonnementsniveau, toegang krijgt tot deze krachtige functies. We geloven sterk in het bieden van waarde aan onze gebruikers zonder verborgen kosten of toeslagen. Ons doel is om je bedrijfsvoering te vereenvoudigen en te versnellen, en daarom zorgen we ervoor dat elke abonnee volledige toegang heeft tot deze essentiële module. Met Facturalia ben jeverzekerd van een transparante, kosteneffectieve oplossing voor je facturatiebeheer.