Eén van de redenen waarom ondernemers een facturatieprogramma gebruiken is de tijdswinst. De tijd dat je als ondernemer je offertes, bestelbonnen of facturen in Excel of Word maakte, ligt voor velen van ons gelukkig achter de rug. Buiten het feit dat de kans op fouten groot is, was deze manier van werken vooral tijdrovend. Wat was nu weer het adres van mijn klant? Waar vind ik de prijs van mijn product? Klopt de berekening? Hoe maak ik er een pdf van?

Wie online factureert weet dat de tijdswinst enorm is. Dat houden we bij Facturalia ook altijd in het achterhoofd. Een ondernemer wil  snel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig factureren.

Als je factureert naar veel verschillende klanten of je beschikt over een uitgebreid aanbod van producten of diensten, dan kan het wel eens een zoektocht zijn naar de juiste klant of het juiste product in de betreffende keuzelijstje. Dat hebben we nu verbeterd door de lijstjes te voorzien van een zoekmogelijkheid. In plaats van te scrollen door de lijst kan je nu door enkele letters in te geven snel het juiste item terugvinden. Weer tijd gespaard!