Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen

Hoe activeer ik de koppeling met Yuki?

Door een koppeling te voorzien met Yuki kan je je facturen rechtstreeks versturen van Facturalia naar het Yuki-platform. Facturalia kan gekoppelend worden aan elk Yuki-abonnement, gratis of betalend, en de Yuki-facturatiemodule hoeft niet actief te zijn.

Om een verbinding met Yuki op te zetten heb je een API-sleutel en Administratie ID nodig van je Yuki-account. Je kan deze bekomen via je boekhouder of door je aan te melden op je Yuki-account. Je vindt ze terug onder “Mijn domein” > Administraties > Webservices > API-sleutel. Indien nodig kan je op deze pagina een nieuwe API-sleutel aanmaken.

Eénmaal je een API-sleutel en Administratie ID hebt kan je de connectie opzetten via Menu > Extra > Koppelingen > Yuki. Deze connectie moet je slechts 1x uitvoeren.

Je kan hier ook aanduiden dat de betaalstatus van de facturen van Yuki naar Facturalia automatisch moet worden teruggekoppeld.

Na activatie zie je op het startscherm altijd een bericht op het startscherm als er nieuwe facturen klaar staan om te verzenden naar Yuki.

Go to Top